elingeviltspår

Alla inlägg den 17 juni 2012

Av Jenny Nyberg - 17 juni 2012 16:40

Denna dag, i detta regna har det varit klubbmästerskap i Hagelstig. Tävlingen var på vår egen bana nere på skogen. Denna tävling är rolig och stigen är inte allt för lätt så det är riktigt roligt när det går bra. Det har visat sig att jag är riktigt duktig på det här med hagelstig, och sen är det ju alltid roligt när det smäller.

Men nu till mitt resultat.... men först.

 Jag vet att det kommer att komma människor som inte tycker att man ska skryta om sina framgångar och ha åsikter om detta inlägg, men det skiter jag i.

Max antal poäng på banan är 160 st. Jag fick 151 poäng. För att förtydliga, jag tappade bara 9 poäng och dom tappade jag på första station och första figuren. Jag sköt alltså bara ett enda dåligt skott på hela banan, resten fick jag full poäng på.

Ja, jag är otroligt stolt över mig själv idag och det har jag all rätt att vara. Jag skiter i jantelag och annat schaffs, man har rätt att känna sig stolt och nöjd om det går bra för en.


Men jag ställer mig frågande till om man bara berätta när det går bra men håller inne med det dåliga, då är det regelrätt skryt för att visa sig bätytre än andra. Jag vet vilka jag gläds med och vilka jag inte gläds med vid framgångar.

Men det där är igentligen ett helt inlägg för sig.


Nu är jag hungrig även fast vi fick smörgåstårta på tävlingen.


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards