elingeviltspår

Alla inlägg den 1 juni 2011

Av Jenny Nyberg - 1 juni 2011 18:58

Det finns dom som aldrig blir vuxna och jag är en av dom.

Precis som ett barn räknar jag ner dagarna till min födelsedag. Det konstiga är att jag igentligen inte tycker om att bli äldre. Redan som barn hade jag hört tex mamma säga att hon bara blev äldre och vad skulle det vara bra för, så nu tycker jag om min födelsedag men jag vill inte bli äldre. Lite motsägelsefullt tycker väll iallafall jag.

Och i år fyller jag dessutom på självaste midsommarafton och då brukar jag skämta och säga att hela landet firar bara mig, ni ser så barnslig jag är.


Ja så man blev.

Idag har jag varit till Arland och tittat på ett jobb. Igår när jag jobbade lite ringde en kille som ville anställa mig i sommar. Jobbet handlade om att tanka flygplan.


Jag sa som det var att jag redan har sommarjobb men det örat ville han inte lyssna på, istället ville han att jag skulle komma ut till Arlanda i dag för att träffa honom och kolla på jobbet, så jag åkte.

Det handlade alltså om att tank flygplan innan start med antingen slang från tankbilen eller från marken. Jag tror att många kan tycka om ett sånt jobb eftersom man jobbade några timmar på förmiddagen sen åt man matlåda och sen kunde det vara lugnt ett par timmar innan det sen var dags att jobba igen de sista två eller tre timmarna innan man fick åka hem. Jag vet med mig att jag skulle bli skogstokig över att bara sitta på arslet och inte göra något vettigt. Sen är det ju en bit till Arlanda och sitta och pendla 12 mil varje morgon och kväll vet jag inte riktigt om jag skulle trivas med.

Sen kände jag den lilla stund jag var där att det inte är nyttigt för hälsan att vara så nära flygplan som startar och landar, det ligger oerhört höga halter av partiklar i luften och det andas man in och får själv stå för läkningen och återhämtningen från x antal olika cancerformer.

Men trotts att jag är ganska vaksam på det jobbet så lovade vi att vi skulle höras av i höst när mitt vik är över.


Nu kommer älsklingen in med maten så tack för mig.

Hungrig


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards