elingeviltspår

Alla inlägg den 10 juni 2011

Av Jenny Nyberg - 10 juni 2011 20:46

Jag ska nu förklara vad jag menade med min rubrik på mitt förra inlägg.

Spårningarna i måndags blev inte bara roliga och lyckade, jag klarade även av att skada mig....igen. 

Det hela va så oskyldigt så, jag bara höll i k en kopplad hund som bestämde sig för att gå fram och hälsa på en annan hund. Jag var inte riktigt beredd och när han gick så gick han fort. Kopplet var av nylontyp och som så många vet så kan det lätt uppstå brännskador på händer och fingrar när man använder dyliga. Jag fick mig en brännskada som jag sent ska glömma. En stor bit hud brändes bort och kvar klev ett naket finger som just i detta nu känns på riktigt.

Och eftersom detta är mig sista vecka som ledig/arbetslös så försöker jag få huden att växa onormalt fort för att det inte ska bli extremt smärtsamt när jag börjar jobba nästa vecka.


Jag var faktiskt och jobbade lite i dag och det gick hyfsat måste jag erkänna. Men eftersom jag hade ett lite plåster på för att skydda såret från gnidnigar och smuts så tog klistret med sig lite hud från ovan sidan av fingret och förvärrade eksemet.

Tänk vilken tur att man inte är dödligt sjuk i alla fall.


Nej nnu har jag varit lite negativ så det ska vägas upp med lite glädje och skratt.

Jag har en mycket god vän, så god att jag inte tänker namnge eller så annat sätt avslöja honom, men han kan berätta historier som får en att skratta ett bra stund.

Han berättade om en granne som skulle plocka äpplen i trädgården men när gubben kom in efter bara några minuter så frågade frun om det var något fel på äpplena. Gubben svarade: Det satt en fan på varenda jävel i hela helvete.

Gubben menade att alla äpplen i hela trädet hade maskhål.


Nu blir det lugnt en stund innan huvudet får träffa kudden.


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards