elingeviltspår

Alla inlägg den 30 juni 2011

Av Jenny Nyberg - 30 juni 2011 21:07

Man kan tro att midsommarfirandet och födelsdagen skulle ha tagit knäcken på mig, men det gjorde det inte ju. Ska sanningen fram så har 4 hårda dagar gjort att jag inte prioriterat bloggen, istället har mat, dusch och sömn legat högre på listan.

Nu är jag ledig i 4 dagar och då blir det lite mer tid för blogg och annat.


Ja vad har då hänt sen sist.

Det mesta handlar faktiskt bara om jobb.

Jag har försökt att hinna med allt på mina 13 timmar, ibland har det gått och ibland inte. Och som avslutning på denna veckan passade jag på och hade sönder bilen. Ja alltså inte medvetet. Jag fick problem med luften i ekipaget och trodde först att en luftbälj flugit i luften men med lite tvång så fylldes den och höll sen tätt, men varför var den lufttom från början? Jag fick inte annat svar än att den skulle köras in på verkstad i dag. Undrar hur det gick.


Vi har haft varmt här. Otroligt varmt. Hundarna har mest bara legat i skuggan och ibland rest sig upp för att uppsöka vattenskålen, för att sedan leta upp en ny plats i skuggan.


På lördag är det spårning igen. Det har blivit ändringar även denna gång. En av hundarna som skulle gå ett anlag har fått lämna återbud, istället ska hennes kompis starta i Öppenklass. Jag kommer att åka med och gå spåren om jag får för att träna inför min domarutbildning. Apropå den så har nog mina papper kommit fel för dom har inte kommit hit. Kanske kommer i morn


Nu ska jag rasta hundarna och sen gå i säng.


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards