elingeviltspår

Alla inlägg den 2 juni 2011

Av Jenny Nyberg - 2 juni 2011 17:41

fast ändå inte, man kan ha så roligt med dom, köpa roliga eller bra-att-ha grejor för dom.

Men så kan dom ställa till en massa problem.

Folk kan vara skyldig dig pengar, du kan vara skyldig nån pengar. Jag har till och med varit med om människor som tror att dom är gjorda av pengar, men dom är väldigt få vill jag mena.


Men det allra värsta är nog när man inte har tillräckligt med pengar. Visst är det upp till var och en att se till så pengarna räcker till allt nödvändigt men vad gör man om man inte får pengarna att räcka?

Det är då vänskap och släktskap sätts på prov.

Många är dom vänskapsband som brustit efter en pengatvist. Jag har alltid varit mycket noga med att inte blanda vänskap och affärer.


Nu på kvällningen var vi till skjutbanan och försökte skjuta ner levduvor från himlen utan några vidare resultat. Jag insåg att mitt skytte måste tränas om för att passa lerduvor, men eftersom jag skjuter de så sällan så får det va. Jag tycker det är roligare med jaktstigarna där jag faktiskt är ganska duktig.

Och snart är det dags att börja fila på älgbanan igen. Jag brukar lyckas ganska bra där med men mitt mål varje år är att skjuta guldserier bara för att jag vet att jag vet att jag kan. Det brukar bli någr kvällar som man träffas där och skjuter upp lite pengar och inbillar sig att man skulle träff fint om älgen kom på riktigt i skogen. Hittills har jag ju inte skjutit någon älg på jakt men en dag ska väl även jag få chansen och då vill jag vara tränad för ett bra skott.


Nu får det bli kväller och hundarna ska få en genomträning innan sänggåendet.


Hej 

Ovido - Quiz & Flashcards