elingeviltspår

Alla inlägg den 25 maj 2011

Av Jenny Nyberg - 25 maj 2011 20:39

Ja det är jag verkligen och jag skäms så, men det återkommer jag till senare.


Först så ska jag berätta lite om allt som hänt de senaste dagarna.


Vid det här laget har alla i det här huset lessnat på löptikar. Arena borde verkligen vara klar nu men hon envisas med att uppvakta allt och alla, dessutom har hon börjar tracka Tikka lite speciellt och hon gillar det inte. Eftersom hon också löper så tycker hon att det är ovant att hanarna är efter henne och ska lukta henne i rumpan hela tiden och när dessutom Arena ska vara på henne och helst rida lite så blir hon arg, men som tur är så blir det inget allvarligt.


Jag har haft en ganska lugn vecka så här långt. Bara sitter hemma och vaktar löptikar och hoppas på jobb. På lördag ska jag göra ett litet gästspel på hemtjänsten i Östhammar igen men annars är det bara lugnt.


Och jag ska får betalt.

Medans jag satt här och bloggade lite så ringde han jag jobbade för förra veckan, han tyckte jag skulle få betalt för mitt jobb. Och jag som faktiskt hade glömt bort det. Han skulle se till att jag fick pengarna i slutet av månaden, tack säger jag.


Och jag skäms för min dumhet, jag har svikit min kära far.

Om det är en släkting som jag gillar lite mer än de andra så är det min pappa. Han ställer alltid upp och hjälper till om man ber om det och nu har jag svikit han.

Han bjöd med mig på en danskurs som är på söndag, han har pratat om denna kurs mycket den senaste tiden och jag har ju lovat att gå med honom, men nu kan jag inte. På nått underligt vänster så har jag blandat ihop datumen och inte riktigt fattat att söndag är söndag och då är ju utställningen med Tikka. I går när jag var till tandläkarn fick jag berätta den dåliga nyheten för min far som inte blev glad. Fy vilen dålig människa jag är.

Förlåt far


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards