elingeviltspår

Alla inlägg den 19 september 2011

Av Jenny Nyberg - 19 september 2011 11:45

Jag har förmånen att jobba eftermiddag denna veckan. Vi börjar 14 och slutar 22:30. Det blir sent innan man är hemma i kväll men det gör inget.

Idag har jag tänkt fått resten av genomgången klar med chefen. Sen ute på plattan så ska jag börja med min fusklapp, det kan va smart att upprätta den tillsammans med läraren, han kan ju alla fakta perfekt. Det är visseligen långt kvar innan jag kan jobba själv men det är ju bara bra om jag inte kommer at behöva fusklappen.

En lärare på skolan sa en gång att han tyckte att det var bra om vi skrev fusklappar, men vi fick inte använda dom på proven. Han menade att det var ett sätt att plugga på, man skriver ju inte så mycket eftersom lappen måste va liten och då memorerade man mer, typ.


Regnet öser ner och jag har fått hämtat Tikka ute i kohagen. DEt hela började med att hon kom i kontakt med stortjuren genom stängslet, dom fattade tydligen tycker för varnann eftersom meddans jag tog in de andra hundarna från gårn så drog hon ut i hagen och "jobbade" lite med ungdjuren. När jag väl hittat henne så stod jag en stund och studerade hur hon skulle klara sig ur situationen utan att jag skulle behöva gå in i hagen och hämta henne. Hon drev undran djuren från staketet och kryp sen bara tillbaka samma väg som hon kommit, men hon ville inte gå med mig in. Hon hoppasdes på en tur till med kreaturen, men jag lyckades fiska upp henne på axeln och bära in henne. Jag verkligen måste lägga mer tid på inkallningen.


Nu blir det toa sen åka mot Arlanda.


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards