elingeviltspår

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Jenny Nyberg - 6 februari 2011 19:35

Så är det för mig och många andra, man måste gå till ett ställe, man kanske inte trivs på, och göra uppgifter, man kanske inte gillar, bara för att kunna leva en månad till. Men jag har tur, jag trivs hyffsat på mitt jobb, det jag inte trivs med är den låga lönen som gör en påmind att det är inom vården som jag fått anställning. Men visst finns det dagar man verkligen inte vill gå till jobbet och dom är dom längsta, men oftast så blir jag på bättre humör efter en dag på mitt jobb, alla är så tacksamma och man blir glad av att kunna hjälpa till.

Men även en sån som jag vill ha mer, eller jag ska omformulera mig, jag vill kunna leva på min lön och då måste jag söka mig bort från vården. Till våren drar jag ju igång kurserna igen, men det är inget man kan leva på, det är mest det sociala att få träffa människor som vill arbeta aktivt med sina hundar och jag kan lära ut det jag har lärt mig av andra människor och hundar. Jag hoppas kunna hitta ett jobb som gör det möjligt för mig att ha Elinge Viltspår under sommarsäsong och bara jobba under vintern, men vilka krav man har.


Jag har alltså jobbat mycket och därför inte riktigt hunnit med bloggen, den blogg jag hade tidigare la jag ner för att jag aldrig hann med och uppdatera den, men jag lovar att försöka blogga minst en gång om dan.


Igår jobbade jag dag pch sen var det årsmöte på brukshundklubben, sen var det hem och äta en sen middag innan sängen kallade på mig. I morse for jag till en kompis med henne hedersmedalj som hon fick på årsmötet och passade på att prata och träna hund. Jag har tagit tag i Tikkas träning en aning. Allt jag kräver är att hon ska ta kontakt med mig innan hon bestämmer sig för att kasta sig fram till nån eller något som fått hennes totala uppmärksamhet, det blev faktiskt resultat efter första gången och hon fick så mycket beröm och godis. E och jag kom överens om att vi måste ge oss själva tid till hundträning och hundprat i fortsättningen. Rocky fortsätter och vägrar stanna på kommando, hur fan ska jag få till det där tro? Alla förslag tages tacksamt emot. Mitt mål med Rocky är att klara 1:a priset i lydnadsklass 1 i år, men just nu känns det långt bort.

Arena lyckade ha av en klo i dag och jag ska jobba i morn, det får bli vetrinären på tisdag om han har tid, ska ringa och fråga i morn.

Hej 


Ovido - Quiz & Flashcards