elingeviltspår

Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Jenny Nyberg - 10 februari 2011 09:45

Ja jag sträcker mig till att kalla det otroligt, med hjälp av LCHF har jag snart kappat 7 kg. Jag ska va ärlig och säga att jag inte säkert vet hur mycket jag gått ner pga den värdelösa vågen vi har hemma. Jag ska skaffa mig en digital när jag får lön nästa gång.

Metoden går ut på att inte äta kolhydrater men mycket fett, jag har inte följt det hela slaviskt utan mest bara tänkt på vad jag äter och inte äta godis och dricka läsk. Jag äter mycket ost och grönsaker och köper den varan som har det lägsta procenten kolhydrater. Men eftersom jaqg har svårt för fett så har jag inte fått i mig så mycket fett som rekomenderas, jag äter bacon till frukost när jag jobbar men annars är det samma fettintag som tidigare.


Igår blev det 5 km på skidor igen. Jag har ju haft ont i en fot som gjort att jag vilat från skidorna i nästan en månad. Men igår ville jag försöka och det var precis så jobbit som jag mindes det men foten fungerade som den skulle.

Det var skönt att få träna lite och nu när tekniken börjar bli bättre så har det blivit roligare att åka.

Jag tycker att det är en bra träning eftersom man får med hela kroppen och jag har stort behov av att träna både ben, rygg och mage och då är skidorna perfekt.


Jag fick med jobb i går. I dag börjar jag 12:45 och jobbar till 22, ledig på fredag, jobbar 7 - 15:30 både lördag och söndag, ledig måndag och jobbar tisdag och onsdag 7 - 15:30. Bra att få in mer tid men tråkigt att det inte ger någon utdelning. Men det löser sig nog till våren.

Nu ska jag fixa lunch och matlåda innan jag ska till jobbet.


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards