elingeviltspår

Alla inlägg den 14 februari 2011

Av Jenny Nyberg - 14 februari 2011 21:08

ja precis så är det. Här tänker man att motion ska vara nyttigt och med fyra hundar som bara ligger och fiser i soffan så vill man ju göra nått. Så jag kopplade hundarna och tänkte ta mig en promernad tills vi alla var trötta, men nej då,

Jag kom bara en bit utanför byn när en hund efter den andra började frysa om fötterna och halta fram på tre ben. Ibland var det så illa att dom inte kunde ha någon tass i backen utan hela tiden hissade upp  någon för att bli tvungen och ha tre andra i marken. Det måste ha sett ganska roligt ut men nu var vi inte på skämthumör utan här skulle motioneras.

Jag gav upp efter en stund och vände hemmåt. Väl inne gick dom allihop och la sig tillrätta igen i soffan och somnade. Dom har rört på sig en gång och det var när maten hamnade i skålarna, sen gick dom tillbaka och somnade om.


Jag har länge önskat mig en motionscyckel och just dar som denna skulle det ha suttit fint, men eftersom jag inte har någon så får jag springa runt i huset och jobba upp en svett som kan räknas som okej. Ett annat sätt är att bestämma sig för att alla golvlister behöver en omgång och då krypa runt i huset på alla fyra med en trasa och en liten hink, det blir man svettig av vill jag lova. man kan också komma på iden om att tvätta fönstren men eftersom det är så kallt ute så vill man inte ha fönstret öppet så länge, det resulterar i att man tvättar väldigt fort för att a: inte medlet ska hinna frysa fast innan man har hunnit skrapa bort det och b: för att man inte ska hinna frysa ihjäl innan man hunnit stängt fönstret. Men jag vill inte på något sätt rekomendera fönstertvätt i minus 20 grader.


Jaha jobb i morn igen, oh vad jag har längtat, nej nu ljög jag igen och jag kan inte lova att det inte händer igen. Jag är så less på otacksamma människor som ser oss som deras egna små slavar som bara ska va glada för att vi har ett jobb. Jag tycker att dom ska vara glada för att vi ens jobbar med det vi gör för annars kunde dom inte bo hemma. Om jag bara kunde få svar på alla jobb jag sökt och kanske till och med kunde få ett av dem.

Nu ska jag rasta hundar innnan jag tar en dusch och går till sängs.

Hej

Av Jenny Nyberg - 14 februari 2011 14:21

Jag var tillsammans med en kille för mååånga år den som hade en bror som var född just denna dag, den 14 feb, även känd som Alla hjärtans dag. Själv har jag min födelsedag så midsommarafton ibland, alltså, eftersom midsommar alltid infaller på en fredag så är det inte alltid på min födelsedag. Men jag får presenter en gång i halvåret. Jag kanske ska förtydliga, jag är född den 24 juni.

Nog om födelsedagar och åter till allvaret.

Min älskling och jag gick upp tillsammans eftersom han jobbar eftermiddag och jag är ledig. Innan han åkte till jobbet var vi ner på pizzerian och åt lunch. Jag är som sagt ledig idag och ska ta en långpromernad med fyra hundar som är understimulerade, men eftersom det var så kallt här i morse så tänkte jag vänta en bit in på dan så det kunde bli lite varmare.

Annars så har jag jobbat hela helgen om ska tillbaka igen i morgon och jobba två dagar.

Jag riktigt längtar till våren nu när alla kurser är färdigplanerade och bara väntar på att få komma igång. Det ska bli roligt att få träffa alla hundar och förare som har så mycket och berätta, och eftersom jag är så less på mitt jobb så vill jag verkligen göra något annat ett tag.

Nu ska jag gå med hundarna med återkommer senare.

Hej

Ovido - Quiz & Flashcards