elingeviltspår

Alla inlägg den 11 februari 2011

Av Jenny Nyberg - 11 februari 2011 20:33

men nu har han äntligen fått hjälp med sina öron. Han har haft ont i öronen under mycket lång tid och jag har gjort vad jag kunnat men inte riktigt lyckats fått ordning på det. Men i morse gick jag upp tidigt och började skotta snö, eller rättare sagt, jag fick utföra en mindre arkiologist utgrävning för att finna min lilla bil i snödrivorna. Det tog nästan en timme innan jag fått upp bilen på vägen och kunde glädja mig åt att alla skolbarnan stod och tittade på och petade och frågade varför jag inte bara startade snöslungan i stället för att skotta, lite irriterad svarade jag att vi inte hade någon slunga och kastade min in i bilen och åkte.

Vi kom fram, fast nästan en halvtimme tidigt, jag hade tagit till ordentligt med restid pga vädret men det gick bättre än vad jag trodde. Sen fick lilla Booster sova en stund. Vi rensade ur öronen mycket grundligt och sen klippte jag klorna bara för att få det gjort.

Sen fick vi fortsätta vår resa till  Tierp för att ta ut all medicin som han ska ha för att inte bli dålig i öronen igen. Men då hade dom inte örondropparna som vi skulle börja med redan i dag utan den kommer i morgon och då får snälla husse eller min pappa gå och ta ut den.

Men visst kostade det att ha djur och jag tar det så gärna bara för att få dela mitt liv med så underbara varelser.

Lilla Booster tycker att hela världen är konstig då han fortfarande är lite bakfull efter narkosen och äter, skiter och sover bara. Han har lite problem med balansen också och måste sätta ner bakbenet när han kissar annars dräller han på sig själv och då blir han förnärmad.


I morgon är det jobb som gäller igen, och söndag med så hela helgen blir förstörd men jag är ledig på måndag och då blir det till att få allt gjort som jag inte hunnit under helgen. Nu är det snart Skavlan och det vill jag inte missa

Hörs i morn

Hej

Ovido - Quiz & Flashcards