elingeviltspår

Alla inlägg den 18 mars 2011

Av Jenny Nyberg - 18 mars 2011 13:14

Då har man tagit sig igenom en av de stressigaste lediga dagar jag haft på mycket länge. Innan jag åkte till husläkarn i går så tänkte jag hinna äta lite, och jag hann precis. Sen kom jag och tänka på idiotin i att först åka till Tierp och sen åka hem igen bara för att rasta hundarna innan jag skulle åter till Tierp för att samåka med vår vice ordförande till Uppsala. Så får det inte gå til om vi vill tänka llite på miljön och plånboken. Jag tog hundarna med mig till pappa som fick ha dom meddans jag var i stan. Smart av mig tycker jag.


Ja då kan vi komma i på den goda nyheterna.

Husläkarn kunde konstatera att ledbandet inte är av och att jag bara ska vara försiktig med fortsätta träna, jag ska gärna linda foten när vi går för att stabilicera upp den lite och hjälpa musklerna att hålla den på plats. Skulle jag inte bli bättre till hösten så skulle han skicka en remiss till Akademiska. Jag tycker att han verkar bra och jag har fullt förtroende för honom.


Sen kommer vi till länsårsstämman som skulle komma med ett beslut grundat på vår motion om JAQT - Kvinnligt nätverk inom jakt.

JAQT- Uppsala län lades ner under hösten 2010 och sen har den fallit lite i glömska, vi i kretsstyerlsen presenterade en motion till årsmötet där vi söker stöd från länsförbundet till att återskapa JAQT och på den viset hjälpa kvinnor in i jakten. Länsförbundets styrelse yrkade på ett avslag men ändå inte     

lite svårtolkat men med lite förklaring framkom att valberedningen har haft svårt att hitta engagerade människor som vill få nätverket att breddas och att hela länet ska kunn delta på de olika aktiviteterna.

På nått underligt sätt så hamnade jag som kvinnoansvarig inta bara i krtsen utan nu även i länet. Hur jag ska göra i mitt arbete med att återskapa JAQT har jag inte hunnit tänkt på men jag har massor med ideer och med lite hjälp från länsföreningen så ska nog kvinnans röst i jakten leva kvar länge till.

Ladda ner JAQT-tidningen här:

http://viewer.zmags.com/showmag.php?mid=wfrdpr&pageid=1#/page4/


Jag ser fram emot de snöoväder som ska komma till oss under kvällen. Det ger mig en anledning till att släppa ut den sista vinteraggretionen som kanske ligger kvar inom var och en av oss. Men sen får det fan va bra med snö för den här gången, men det vet jag att jag sagt tidigare och haft fel.


Jag kommer att uppdatera min hemsida: elingeviltspar.se och där presentera JAQT lite närmare. Titta in och säg vad du tycker att vi tjejer med bössan i handen ska ta oss för. Och blir du sugen på att komma med i nätverket så släng iväg ett mail till: elingeviltspar@live.se


Hej


Ovido - Quiz & Flashcards