elingeviltspår

Alla inlägg den 22 mars 2011

Av Jenny Nyberg - 22 mars 2011 19:51

Trotts min tveksamhet så åkte jag till veterinären i morse med Arena. Jag tog det lilla urinprovet och min gissning var negativt men jag var inte beredd på att chansa och sen ha fel, så jag lastade in hunden i bilen och åkte. Precis som jag misstänkte så var det negativt och vi kunde åka hem igen.

Det gjorde vi inte utan istället åkte vi och tog en fika hos en kompis. Lilla Tikka var med och hon hade och göra en stund med att söka igenom huset utan att finna någon eller något att leka med. Efter en stund blev hon lite väl stressad och fick ligga och lugna ner sig i bilen en stund. Men för allas vetskap så vill jag varna för att lämna hundar i bilar redan nu. Jag har märkt att om bilen varit stängd och stått i solen några timmar så är det märkbart varmt där inne, jag lämnar aldrig hundar i stängda bilar utan har bakluckan öppen och fastlåst så ingen kan knycka mina små älsklingar. Det allra bästa är så klart att lämna hundarna hemma men ibland måste dom med och då får man vara lite kreativ med vad man har.


Utan att ta ut glädjen i förskott så vill jag bara säga att jag ska åka och kolla på ett jobb i morgon. Det är ett chaufförsjobb och jag hoppas att jag får det, men den som lever får se. Men det jag vet är att det blir snuskigt tidig morgon, redan kl 03:30 kommer klockan ringa och senast 03:50 måste jag åka härifrån om jag ska hinna vara i Gävle  04:40. URK URK

Hoppas jag inte är allt för trött och ger ett dåligt intryck.

Hörs i morn


Hej

Ovido - Quiz & Flashcards