elingeviltspår

Alla inlägg den 24 mars 2011

Av Jenny Nyberg - 24 mars 2011 10:36

Ja vad kan man annars göra.

Jag var ju med och kollade på ett jobb i går. Det gick bra tror jag och jag visade att jag förstod och var intresserad att lära mig mer. Men en sak har jag lärt mig,  ska man jobba i 13 timmar så måste man ha minst två matlådor med sig.

Jag hann inte få i mig någon frukost innan jag åkte så redan klockan 7:30 var jag och nallade på mina pannkakor, men jag åt inte upp alla, resten åt jag vid 9. Sen var all min mat slut och jag skulle inte få mat igen förrens jag kommit hem någon gång efter 18, hur skulle jag överleva?


Dagen gick fort och det var ganska enkla lastningar och lossningar, men mycket att lära sig, vilka kranar som skulle öppnas och i vilken ordning allt skulle göras.

Killen jag åkte med var väldigt duktig och han kunde förklara så man förståd vad han menade.

Nu ska dom ringa under dagen i dag och boka en tid för en intervju. Det är så sällan som man blir kallade  så det är svårt att skapa sig en vana i hur man ska uppträda. Jag brukar repetera lite för mig själv och gissa vilka frågor som kommer att komma. Men jag tror att det viktigaste är att vara sig själv och inte vara för på, om ni fattar va jag menar.


Snön försvinner och skogsbackarna börjar titta nakna fram, det börjar bli dags för lite spårning snart.

Det har varit ett ganska bra tryck på anmälningarna på kurserna till våren. En kurs kommer jag att hålla i samarbete med OTBK, dom hade fått mycket förfrågningar om Viltspårskurser. Sen kommer jag ha en kurs som riktar sig till dom som vill ta SEVCH allstså championatet. Men även dom som bara vill spåra med sina hundar kommer att få en kurs som ger dom en isikt i hur dears hund spårar och om man kan använda den på skarpa eftersök.

Jag längtar så att få dra i gång.


Detta år ska även bli Tikkas år. Hon ska testas både i skogen och på utställning. Innan hösten vill jag ha SEVCH på henne och helst så ska hon ha fått fin kritik på utställnigarna också.


Nu ska jag fortsätta elda och sen bllir det en sväng ut med hundarna i blåsten.

Hej 


Ovido - Quiz & Flashcards