elingeviltspår

Alla inlägg den 1 april 2011

Av Jenny Nyberg - 1 april 2011 13:31

På ondagskvällen ringde dom från jobbet och undrade om jag kunde hoppa in och jobba som i går och visst gick det.


På lunchen stod jag och väntade på att få värma min matlåda när min privata mobil rindgde.
Som jag berättat tidigare så väntar jag på svar från ett åkeri som jag sökt sommarvik hos.

Nu var det dom som ringde. Med hjärtat i halsgropen svarade jag och ville inte låta allt för angelägen och desperat. Men min oro var inte befogad, jag har blivit erbjuden sommarvik med chans till fortsättning efter sommaren på Forslunds Bulktransport i Gävle. Jag kommer att köra lastbil med släp och trailer hos dom.

När jag kom tillbaka till lunchrummet var det svårt att hålla mungiporna stilla och när jag lugnat mig lite så kunde meddela mina chefer att jag inte blir kvar i sommar på hemtjänsten.

Introdutionen kommer att göras i mitten av maj men om man ville så kunde den avklaras tidigare. Jag ska ringa till han som planerar och höra när det skulle passa att jag börjar.


Det blir ju vissa förändringar här hemma eftersom Daniel får sköta hundarna själv om jag skulle få ett schema som innebär övernattningar, men han har sagt att det är okej och jag vill ju så klart tjäna pengar meddans jag har ett jobb.


Nu ska jag ta och åka till Gävle för att köpa present till mammas man som har sitt 50 års kalas i morgon. Jag ska bara jobba lite först sen ska vi åka dit och fira mannen lite.

Hej


Ovido - Quiz & Flashcards