elingeviltspår

Alla inlägg den 4 april 2011

Av Jenny Nyberg - 4 april 2011 17:32

Dagen har mest gått ut på att var 4:e timme ta en ny kombination av värktabletter och sedan bara vänta. Jag måste jobba i morn och det kommer att få bli med en massa verksamma substanser i kroppen. Som tur är så var jag otroligt uppmärksam på farmakologikursen då vi gick igen jungeln av just verksamma substanser. Man måste veta vad man sätter i sig så att det inte blir tokigt. Men jag rekomenderar inte att gå emot vad som står på burken eller asken.


Nu i kväll är det styrelsemöte i kretsen och jag hade tänkt delta. Det är också dags att bjuda in de sammankallade i kommitéerna och diskutera verksamheter som ska vara under året. Det brukar bli bra möten men långa, men eftersom jag ska till jobbet i morn så kommer jag nog snabba på det hela lite.

Nu ska jag ta en snabbdusch innan mötet.

Hej

Av Jenny Nyberg - 4 april 2011 13:22

Eftersom jag håller på och bygger upp en ny verkamhet runt JAQT, Jagande Aktiva Qvinnor i Tiden så var jag inne på deras hemsida och fann denna bild.

 

Kanske är det ett bra bra knep för en kvinnlig jägare att finna mannen i sitt liv.

Bilden heter Fällfångt i vår.

Hej

Av Jenny Nyberg - 4 april 2011 10:18

Men den började minst sagt överaskande.

Under gårdagen hade jag väldiga problem med min fot, den ville inte följa med mig och hela tiden värkte den som satan. Eftersom jag skulle jobba i dag så fick jag ta det svåra beslutet att sjukamnäla mig. Jag tog en värktablett och gick i säng. Klockan 2 i natt fick jag gå upp och ta en ny tablett för att kunna somna om. Foten var lite bättre i mode men det blev ingen promernad med hundarna utan istället fick dom springa på gårn och göra sitt.

Det är planerat att jag ska jobba i morgon och nu gäller det att hitta en kombination av värktabletter som gör att jag kan jobba tisdad och onsdag. Det kan vara det sista jag jobbar på hemtjänsten etersom jag ska prata med Forslunds om när jag kan börja min introduktionsvecka. Jag är så sugen på att komma igång och köra och lära mig rutinerna.


Ja helgen då.

Jobb i lördags för att sedan skynda hem, in i duschen, fixa fram skönheten och sen åka på 50 års fest.

Lite stressigt blev det men vi fick bli lite sena och sen var allt bara bra. Jag träffade mitt brorsbarn Ville igen och han växer så fort.

Söndag blev en veddag, då vi sågade och klyvde all ved vi hade hemma. Nästa helg kommer mer. Det ska bli så skönt att ha vedboden full med ved till nästa vinter.

Nu måste jag ta nya värktabletter

Hej

Ovido - Quiz & Flashcards