elingeviltspår

Alla inlägg den 7 april 2011

Av Jenny Nyberg - 7 april 2011 15:47

Eftersom jag inte fann all den viljan jag behöver för att ta tag i städningen av vårt hem så sitter jag framför tv:en och glor. Men som jag satt där och zappade så ramlade jag över en film som jag har barndomsminnen av.

Filmen heter: Ingen kan älska som vi, och den är gammal, inspelad 1988 och jag tror att det är Isabella Scorupcos genombrott.

Den handlar om en 17 årig tjej som åker till Jämtland för att träffa sig pappa för första gången på många år. Där träffar hon inte bara han utan även Jonny. Som ni kan förstå så blir dom kära i varann. Jag såg den första gången när jag var typ 10-11 men man förstod inte så mycket av kärlek vid den åldern, nu förstår man dessto mer.

Den är ärlig och man känner igen sig i den om man minns hur man var som ung.


Jag trottsade stormen och tog mig ut i skogen på förmiddan.

Jag har glödjande nyheter: Snart kan kurserna dra igång eftersom snön nästan är borta. Nu när det blåser så mycket så kommer den sista ocskå att försvinna.

Jag återkommer om kursstart till dem som har anmält sig.

Vill du ocskå gå Viltspårskurs, gå i på

elingeviltspar.se

Hej

Av Jenny Nyberg - 7 april 2011 13:49

...flög jag genom byn med hundarna i morse. Det blåser lite här. Någon sa att det gått ut en klass 2 varning och jag tror att det betyder risk för skada på person och egendom. Lilla tikka fick vara noga med åt vilket håll hon hade huvudet så att inte öronen skulle ta vind och lyftkraft utvecklas, då lättar hon nog och vi får söka i hela norra uppland efter den lilla.


Nu blir det till att sysslesätta sig inomhus och jag som hade tänkt tvätt och städa ur bilen eftersom den mer påminner om en soptipp. Tänkte träna Rocky lite också nu när tävlingssuget kommit tillbaka. Jag tror att han ska kunna ta ett 1:a pris denna våren om vi bara kommer igång och tränar och sen anmäler till tävling.


Men idag får det bli städning av huset istället.

Vi har ett rum mellan vardagsrummet och sovrummet som mer förvandlats till ett lagerrum efter att kontoret flyttade in i sovrummet. Nu har jag bestämt mig för att ta tag i nyss nämnda rum, men det är ingen enkel uppgift. Det mesta där inne ska nog igentligen till tippen men eftersom den bara har öppet viss dagar i veckan så gäller det att planera, det är ingen stark sida hos varken Daniel eller jag.


En ledig dag är det dessutom idag så jag bloggar från egen dator denna gång. Mina chefer tycker int om när vi brukar datorerna till privata ändamål, men det skiter jag i, jag veta att dom själva går ut på facebook minst en gång om dan, så då kan jag blogga lite när jag ändå inte har något att göra.


Hur jag än försöker så försvinner inte allt jag behöver så jag antar att jag får återkomma lite senare.

Hej


Ovido - Quiz & Flashcards